През последните няколко години Samsung често се заяждаше с Apple,

...
През последните няколко години Samsung често се заяждаше с Apple,
Коментари Харесай

Защо Samsung вече не се подиграва на Apple

През последните няколко години Samsung постоянно се заяждаше с Apple, пускайки подигравателни клипове в YouTube, с които осмиваше някои от новостите в следващия iPhone.

Една от главните тематики, с които Samsung се заиграваше, бе решението на Apple да отстрани 3.5-милиметровия жак за слушалки при iPhone 7 през 2016 година и още при представянето на тогавашния Galaxy Note 7 видяхме ехидни намеци от сцената.

При стартирането на Note 8 закачките на Samsung продължиха и в мрежата се появи едноминутно видео, в което главният персонаж се усеща много неприятно от това, че би трябвало да употребява преходник, с цел да слуша музика през iPhone-а си.

През 2018 година още веднъж се появи сходен клип около излизането на Galaxy Note 9, в който Samsung още веднъж се пошегува с преходниците за слушалки на Apple.

Всички тези клипове обаче към този момент не участват в YouTube страниците на Samsung, заради една доста семпла и неуместна за корейския колос причина и това е неналичието на жак за слушалки при новите Galaxy Note 10, които излязоха преди няколко дни.
 Samsung Galaxy Note 10 и Galaxy Note 10+ – най-хубавите телефони на Samsung досега
Защо Galaxy Note 10 и Note 10+ са най-хубавите телефони на Samsung

Всичко, което знаем за новите флагмани на Samsung

Samsung тихомълком отстрани подигравателните видеа, само че, както знаем, интернет помни всичко и клиповете към момента могат да бъдат открити през канали на трети лица.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР