През последните няколко години Дуейн Джонсън е на върха в

...
През последните няколко години Дуейн Джонсън е на върха в
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън пуска първата чиста енергийна напитка

През последните няколко години Дуейн Джонсън е на върха в Холивуд. Е, най-малко що се отнася до извоювани пари от филми, тъй като премиите му убягват.
 Дуейн Джонсън, изстрадалите му ръце и по какъв начин те са му помогнали да реализира всичко в кариерата си
Каква история описват ръцете на Дуейн Джонсън

Работа, работа и отново...

Скалата обаче знае, че няма да може постоянно да е нацепен и да снима филми, ето за какво влага в бизнеси, които да го създадат още по-богат. Текилата му Teremana е най-хубавият образец за това.

А към този момент стана ясно, че Джонсън ще пусне и енергийна напитка. През месец март на пазара ще бъде пусната ZOA - енергийна напитка, създадена както от Джонсън, по този начин и от сътрудниците му Дани Гарсия, Дейв Риензи и Джон Шулман .

Според Скалата и съдружниците му това ще е първата енергийна напитка с напълно чист и здравословен състав. В нея пък ще бъдат включени естествени имуностимулатори и антиоксиданти като куркума и ацерола.

Освен това, ZOA ще съдържа витамини C, B и D. Енергията пък главно ще идва от кофеин, извлечен от зелен чай и зелени кафени зърна.
 Дуейн Джонсън, Teremana и върхът по продажби, който текилата на Скалата сложи
Текилата на Скалата сложи връх

Дуейн Джонсън отвява конкуренцията и в бизнеса с алкохол

Добре знаем, че при Дуейн Джонсън няма нищо инцидентно. Ето за какво на всяко кенче от енергийната напитка ще бъде ситуиран знак. Същият, който артистът има татуиран на гърдите си, отразяващ полинезийските му корени.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР