През последните няколко години Дуа Липа определено е сред най-слушаните

...
През последните няколко години Дуа Липа определено е сред най-слушаните
Коментари Харесай

Бременна ли е Дуа Липа

През последните няколко години Дуа Липа несъмнено е измежду най-слушаните реализатори, като даже може да се похвали с две награди Грами.
 Дуа Липа, връзката й с Ануар Хадид и какво призна певицата пред Vogue
Какво й е мъчно на Дуа Липа, когато е с Ануар Хадид

Нещата, за която по принцип избира да мълчи

В персонален проект нещата също се развиват добре за нея, като от към две години е в сериозна връзка с Ануар Хадид - братът на Джиджи и Бела Хадид.

Но все пак Дуа Липа би трябвало доста да внимава какво разгласява в обществените мрежи, тъй като почитателите се хващат за всичко. В обява от предходната седмица изпълнителката на " Levitating " беше употребила емотиконки, измежду които мечета, сърчица и бебешки шишенца.

Именно за тези шишенца се хванаха някои почитатели, като последваха въпросителни мнения - дали пък Дуа Липа не е бременна. Донякъде има логичност, само че в тази ситуация не.
 Дуа Липа, сексизмът в музиката и каква е тайната на триумфа на певицата
Тайната на триумфа на Дуа Липа

Когато не значи не

За да разсее всички подозрения, че чака дете, изпълнителката отстрани емотиконките. В шоуто на Джими Кимъл пък удостовери, че не е бременна и даже се изсмя на тези изказвания.

Колкото до бебешките шишенца, Липа изясни, че просто емотиконките са ѝ харесали и по тази причина ги е поставила, а не е желала да влага някакъв прикрит подтекст.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР