През последните месеци развитието на CS:GO тима на G2 е

...
През последните месеци развитието на CS:GO тима на G2 е
Коментари Харесай

Треньор на G2: Обвиненията към “NiKo” са безпочвени

През последните месеци развиването на CS:GO отбора на G2 е толкоз турбулентно, че управлението бе насила да търси решение. Новините не закъсняха и бяха гръмки: Джъстин “jks” Савидж и водача Расмус “HooXi” Нилсен бяха привлечени, а отборът се раздели с Одрик “JACKZ” Юг и Алекси “Aleksib” Виролайнен.

Time to finally win a map in finals
— G2 Esports (@G2esports)
След измененията един от треньорите в тима “XTQZZZ” съобщи изрично, че те не са повлияни от суперзвездата на тима Никола “NiKo” Ковач и че той не е имал думата във вземането на решения. Пред HLTV той акцентира, че всеобщото мнение, че босненецът „ се пробва да дърпа конците и се опълчва на решенията на водача в играта “ са „ изцяло безпочвени “.

XTQZZZ: "I've never seen NiKo looking to call the shots, nor have I seen him contradict the vision of his IGL "
— HLTV.org (@HLTVorg)
В изявлението си треньорът на G2 разясни, че направените промени в състава, са плод на всеобщо управително решение, защото „ структурираният метод “ на “Aleksib” не пасва на експанзивния свободен жанр на отбора, а ролята и позициите, в които G2 е употребявал “JACKZ” не са били удачни за неговия персонален жанр на игра, което е дърпало изцяло тима обратно.

На 20-ти август следва да забележим дебюта на новия състав на G2 в формален мач, когато отборът се изправя против Team Liquid в групите на BLAST Premier Fall.

фотография: gettyimages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР