През последните месеци разбрахме за доста нови светски двойки. Тенденцията

...
През последните месеци разбрахме за доста нови светски двойки. Тенденцията
Коментари Харесай

Нова звездна двойка: Дуа Липа излиза с рапъра Джак Харлоу

През последните месеци разбрахме за много нови всемирски двойки. Тенденцията очевидно продължава и тази седмица с още една. В персоналния живот на Дуа Липа още веднъж има поврат. След като стана ясно, че излиза с тв водещия Тревър Ноа, певицата има нов обичан. И той е от нейното обграждане – музикант. По данни на Page Six, през днешния ден тя към този момент е с Джак Хароу.

Виж още: Изневери, зависимости и болежка: И Сузанита проговори за фамилния скандал

Според разнообразни таблоиди Липа е останала в действителност впечатлена от Харлоу, откакто го е срещнала на събитие в Лос Анджелис предишния месец. След тази среща двамата не стопират да споделят един с различен. Съвсем неотдавна Харлоу е подхванал пътешестване до Ню Йорк, с цел да види международната звезда след нейните задължения за Z100 Jingle Ball при започване на този месец. На идващия ден и двамата са видяни да влизат поотделно в един и същи ресторант.

Виж още: Лицемерие или мода? Моника Валериева одобри исляма, само че за какво чества Коледа

Близки на рапъра удостоверяват, че музикантът " ще направи всичко по силите си да я завоюва, защото постоянно е бил неин огромен почитател ". През месец май Джак даже посвети ария на звездата, която носи заглавието „ Dua Lipa “. 

Виж още: Нова обич в " Един за различен ": Ето коя риалити звезда най-накрая загърби някогашния

През декември 2021 година Дуа Липа завърши дългогодишната си връзка с Ануар – братът на Бела и Джиджи Хадид. След него тя не е имала съществени връзки, само че пък не страда от липса на внимание от мъжкия пол.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР