През последните месеци погледите на света са вперени в лидера

...
През последните месеци погледите на света са вперени в лидера
Коментари Харесай

4 странни придобивки на севернокорейския лидер Ким Чен Ир

През последните месеци погледите на света са вперени в водача на Северна Корея Ким Чен Ун. Зачестилите нуклеарни опити в изолираната азиатска страна накараха Западния свят за предприеме ограничения против политиката на Пхенян, а ръководителят на страната се трансформира в една от най-обсъжданите персони в медиите.

Колкото и екстравагантен да наподобява Ким Чен Ун той към момента има да измине много път преди да изпревари татко си Ким Чен Ир по повод настранните му занимания и притежания. Ето единствено част от тях:

Личен брониран трен, цялостен с първокласни коли

Световните водачи нормално се возят в бронирани коли, само че Ким Чер Ир стига по-далеч, като на свое разположение има цели шест лични бронирани влака. Всеки от тях имал конферентна зала, спални и най-малко един лукозен Mercedes-Benz, в случай че водачът реши, че към този момент не му се пътува с трен. Заради страха си от хвърчене той ходил и на интернационалните визити с железница.

Обувки със специфична 10-сантиметрова платформа

Ким Чен Ир бил доста суетлив изключително що се отнася до височината му. Той освен си прави специфични прически, с цел да добави няколко сантиметра от горната страна, само че също имал в дрешника си мъжти обувки със 10-сантиметрова платформа.

17 първокласни жилища

Севернокорейският водач имал 17 разнообразни първокласни жилища, като към някои от тях имало тунели, водещи до други домове или офиси.

20 000 DVD-та

Бащата на Ким Чен Ун имал в действителност впечатляваща сбирка от 20 хиляди кино лентата на DVD. Сред тях влиза поредност от истории за Джеймс Бонд, " Кръстникът " и такива с всички ленти, в които Елизабет Тейлър има присъединяване.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР