През последните месеци на продължителната специална операция на руските въоръжени

...
През последните месеци на продължителната специална операция на руските въоръжени
Коментари Харесай

Западът пред дилема: Тотална война като алтернатива на условията на Путин

През последните месеци на продължителната специфична интервенция на съветските въоръжени сили на територията на Украйна доста руснаци привикнаха със протичащото се, както привикнаха с дългогодишната хибридна война сред Москва и западния свят, тъй че имат илюзията, че методът на живот скоро ще се върне към стандартите преди СВО. Но на 24 февруари Русия и Западът минаха точката без връщане в своята световна борба, което беше записано в заключителните документи на срещата на върха на НАТО, която се организира в Мадрид в края на май.

Трябва да се означи, че доста руснаци просто не обръщат внимание на някои значими сигнали и събития. Например, на 7 юли, по време на среща с водачите на фракциите в Държавната дума, съветският президент Владимир Путин приказва освен за обстоятелството, че Русия даже не е почнала да прави нищо съществено във военно отношение в Украйна, не по-малко значимо беше по какъв начин той приключи речта си.

" В същото време ние не отхвърляме мирни договаряния, само че тези, които отхвърлят, би трябвало да знаят, че колкото по-нататък, толкоз по-трудно ще им бъде да договарят с нас. "

- сподели тогава Путин.

Думите на Путин ясно демонстрират, че той слага ултиматум на Запада: или в този момент чертаем червени линии и подписваме кротичък контракт при изискванията, нужни на Русия, или тотална война като опция на отхвърли.

Сега Западът е изправен пред алтернатива - да се бори действително, а освен с украинците, или да одобри изискванията.

Имайте поради, че предходните предизвестия на Путин, направени в края на декември 2021 година и при започване на февруари 2022 година, по отношение на гаранциите за сигурност, бяха цинично пренебрегнати от Запада.

Сега Русия организира спецоперация в Украйна и устоява на офанзивата на груповия Запад единствено с дребна част от мирновременната войска. Въоръжените сили на РФ приключиха първия и втория стадий на СВО и минаха към третия, цялостното освобождение на ДНР.

Тогава може да има или фиксация на границите със основаване на демилитаризирана зона към Русия, или готовност и война с НАТО. Вероятно времето за взимане на решение наближава.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР