През последните месеци ИТ компаниите в САЩ често са подлагани

...
През последните месеци ИТ компаниите в САЩ често са подлагани
Коментари Харесай

Хората имат доверие към ИТ фирмите въпреки критиките

През последните месеци ИТ фирмите в Съединени американски щати постоянно са подлагани на рецензии от политиците поради най-различни проблеми. Последните обвинявания са към Фейсбук поради опитите за съветско въздействие върху изборите в Съединени американски щати посредством пазаруване на реклами в обществената мрежа. Всичко това обаче не въздейства на мнението на хората, оповестява сп. Wired.

ИТ колосите са рисково огромни и би трябвало да се разцепят

Над 5 милиарда души по света към този момент имат мобилен телефон

Част от американската преса също се включва с дейна рецензия. В края на предходната седмица даже в. New York Times разгласява текст със заглавие "Силициевата котловина не е ваш другар ", в който предизвестява, че огромните компании могат да "разрушат основите на нашето общество ", отбелязва телевизия CNBC.

ИТ колосите в конкуренция кой ще постави завършек на смарт телефона

Кои ИТ компании пазят потребителите си най-добре

Въпреки острите рецензии, потребителите не са трансформирали радикално мнението си за огромните софтуерни компании. Проучване на компанията Morning Consult демонстрира, че през миналата година 88% от потребителите резервират позитивното си мнение за Гугъл. 60% не престават да имат положително мнение за Фейсбук, а 72% - за Amazon. Нивата се резервират съвсем непроменени за този интервал.

"Кампанията срещу софтуерните компании не съумява, тъй като е основана на подправени причини, които са забележими за хората ", разяснява CNBC. За потребителите изгодите от софтуерните компании и техните артикули и услуги са повече от рисковете. Освен това самите компании се стараят да усъвършенстват качеството и сигурността на продуктите и услугите си, тъй като от това зависи личният им бизнес. Затова хората не престават да имат доверие на ИТ фирмите, тъй като виждат техните старания и резултати. Потребителите не се подвеждат по акциите против софтуерния бранш и опитите той да се изкара отговорен за проблемите на политиците, разяснява анализаторът на малкия екран Мат Рософ.



За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР