През последните месеци името на Nubia беше често споменавано, след

...
През последните месеци името на Nubia беше често споменавано, след
Коментари Харесай

Nubia Red Magic 3 - първият смартфон с течно охлаждане и 8К видео заснемане


През последните месеци името на Nubia беше постоянно споменавано, откакто компанията показа много ексцентричния си часовник-телефон по време на MWC 2019 при започване на годината.

Тази седмица Nubia изненада света и почитателите на Android с ултра-мощен смарт телефон, който е първият телефон в промишлеността, разполагащ с вграден вентилатор за изстудяване и опция за снимане на видео в 8К резолюция.
 Снимка 420756

Nubia Red Magic 3 е предопределен най-вече за хората, които обичат да играят тежки игри дълготрайно време.

На гърба си телефонът има датчици, които могат да бъдат програмирани като спомагателни копчета за игри, като датчикът за пръстов отпечатък също може да бъде трансфорат в самобитно копче на джойстик.

От Nubia дават обещание, че вентилаторът и медната тръбичка за " течно изстудяване ", които са вградени в самия уред, могат да обезпечат до 30 000 часа играене без прегряване.
 Снимка 420757

Телефонът разполага с 48-мегапикселов датчик на гърба си, който може да даде 8К качество при видео снимане, само че пък е лишен от стабилизация.

Red Magic 3 е с прелестно огромен 6.65-инчов екран с периодичност от 90Hz, само че батерията от 5000mAh би трябвало да е изцяло задоволителна, с цел да зареди взискателния AMOLED панел.

Телефонът ще бъде пуснат в продажба в два разновидността - по-евтин модел с 6GB RAM и 64GB памет, и по-скъп - с 12GB RAM и 256GB памет.
 Новият Asus ROG Mothership е
Новият Asus ROG Mothership е " майката " на геймърските преносими компютри

Като Microsoft Surface, само че с доста повече мощност и екстри

Добрата вест е, че скъпият модел ще се продава в Европа за към едвам 640 $, което го прави атрактивен за хората, които не са склонни да се бръкнат за по-скъп флагман, само че пък биха желали да разполагат с задоволително мощен телефон.

Nubia Red Magic 3 е към този момент разполагаем в Китай, само че ще се появи в Европа и Съединени американски щати още през май тази година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР