През последните години все по-голяма популярност набира теорията, че Международната

...
През последните години все по-голяма популярност набира теорията, че Международната
Коментари Харесай

Конспираторите получиха поредното доказателство, че Международната космическа станция е мистификация

През последните години все по-голяма известност набира теорията, че Международната галактическа станция е мистификация, в която вземат участие 14 страни. Уфолозите и конспираторите намират от ден на ден косвени доказателства за това, че никаква МКС на земната орбита няма, а всичките клипове, снимани във и отвън станцията, са подправени. Едно от тези доказателства излезе на бял свят през миналите дни, написа Езорейтер. Американците Скот Тингл и Марк Уанде Хей, а също и японецът Норисиге Канаи, които сякаш се намират на борда на орбиталната станция, дадоха изявление в директен ефир. Специалистите описаха на феновете за живота си отвън рамките на Земята и за провежданите на МКС опити. С една дума, това бе една най-обикновена транслация, аналогична на доста, провеждани до в този момент.

Инженерите, като че ли, се намираха в безтегловност, както би трябвало и да бъде.

Освен това, когато изявлението вървеше към своя край, се случи нещо много необичайно. В излъчването се появиха основни смушения. Интересното бе, че всичките разстройства се появиха тъкмо в частта на фрагмента, в който се намираха космонавтите. Специалисти в региона на видеомонтажа сметнаха, че е станал проблем в работата на по този начин наричания хромакей (или зелен екран, с който се съвместяват две или повече изображения в малкия екран и киното).

С други думи, изображението на американците и японеца първо е било снимано някъде на зелен екран, а по-късно е поставено на фона на интериора на МКС.

В системата обаче е станал проблем и видеослоят с „ звездоплавателите “ се разми на дъгообразни разстройства. Всички могат да се убедят в това, като изгледат цялото видео. За злощастие, НАСА и останалите галактически организации отхвърлят да разясняват случилото се.
Ако конспираторите и уфолозите са прави, то на дневен ред ще бъде подигнат напълно закономерният въпрос: за какво мощните в света би трябвало да основават мита за съществуването на МКС?

Тогава под подозрение ще попаднат и останалите галактически планове на земляните, да вземем за пример, освен лунните задачи на американците, само че и проучванията им на Марс и по този начин нататък.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР