През последните години темата “здраве има все по-централно място в

...
През последните години темата “здраве има все по-централно място в
Коментари Харесай

Krilixir Krill Oil – есенциалната добавка за здраве!

През последните години тематиката “здраве ” има все по-централно място в всекидневието на хората. Равномерното физическо натоварване, верният режим на хранене и намаляването на равнищата на стрес са все тематики, които интересуват огромна част от нас. Нарастващият брой лични треньори, диетолози и така наречен инструктори за здраве сложиха на напред във времето и диалозите за питателните добавки, които хората взимат, с цел да подобрят общото си физическо положение. Пандемията от 2020 година пък даде публичност на методите и методите за повишение на имунитета, предварителната защита и битката против вирусите и настинките.

Именно в подобен динамичен интервал на българския пазар се поява неповторим артикул –. Хранителната добавка се основава на така наречен масло от крил, а изгодите от него произтичат от богатия му състав, включващ Омега-3 мастни киселини, фосфолипиди, антиоксиданти и холин. Комбинацията от всички тези субстанции има позитивен резултат върху активността на сърцето, битката против възпалителните процеси, паметта, поддържането на цялостното сърдечно-съдово здраве, еластичността на кожата, положителната подвижност, естествената функционалност на ставите и черния дроб. Може да се твърди, че продуктът има повсеместен темперамент и следва да се възприема като натурален съдружник в търсенето на по-здравословен и пълностоен метод на живот.

И малко повече информация за неговия генезис или какво тъкмо е крил? Антарктическият крил, дребни сходни на скариди ракообразни създания, които населяват студените води на Антарктическия океан, са жизненоважен съставен елемент от морската хранителна верига. Чрез улов и обработка на този така наречен „ зоопланктон “ до нас доближава неповторимият дестилат - масло от крил. Този развой е строго контролиран и се прави по екосъобразен метод по този начин, че да не нарушава екосистемата и околната среда. Екстрактът е богат на съществени хранителни субстанции и има позитивно въздействие върху човешкия организъм.

„ Krilixir Krill Oil ” разчита точно на универсалното въздействие и незабравим хранителен профил. Добавката съдържа най-чистото маслото от крил. Продуктът е клинично изпитан и потвърден в медицинските среди, като неговите изгоди обгръщат:



• Здравето на сърцето и изгодите върху сърдечно-съдовата система. Krilixir Krill Oil e верният избор за поддържане на сърдечното здраве и естествената функционалност на сърдечно-съдовата система. Маслото от крил е най-хубавият източник на Омега-3 мастни киселини, изключително ейкозапентаенова киселина (EPA) и докозахексаенова киселина (DHA), а регулярният му банкет понижава равнищата на триглицеридите, намалява кръвното налягане и усъвършенства цялостното сърдечно-съдово здраве. Сърцето е моторът на човешкия организъм и постоянната консумация може да помогне за понижаване на риска от сърдечни болести, инфаркт или инсулт. „ Krilixir Krill Oil ”, основан по най-екосъобразния и чист метод, и съставките в него подкрепят да се предпазим от възпаления и инфекции, понижават образуването на тромби в кръвта, редуцират натрупването на мазнини и подкрепят за понижаване на болката.

• Мозъкът, паметта и когнитивното здраве. Мозъкът, дружно със сърцето, ръководят човешкото тяло. Правилната функционалност на организма зависи точно от здравето им. Ако сърцето е моторът, то мозъкът е бордовият компютър и работата му е от основополагащо значение. „ Krilixir Krill Oil ” е нужната поддръжка, от която всяка система в човешкото тяло има потребност. Омега-3 мастните киселини и фосфолипидите в маслото от крил поддържат когнитивната функционалност, усъвършенстват паметта и могат да понижат риска от когнитивни болести, провокирани в резултат на преклонна възраст. Редовният банкет на хранителната добавка може да помогне и за контролиране на настроението и понижаване на признаците на меланхолия, тревога и стрес. Продуктът е с потвърдени позитивни свойства върху мозъка и е целесъобразен съдружник против вероятните когнитивни увреждания.

• Нормалната функционалност на черния дроб. Черният дроб, най-големият орган в тялото след кожата, е „ основната лаборатория “ на организма. Той има храносмилателна, метаболитна, терморегулаторна, хемолитична, детоксикираща и реставрираща функционалност. Чрез него се разграждат мазнините, контролира се обменът на веществата, индиректно се подкрепя кръвообращението и се унищожават остарелите кръвни кафези (еритроцити, левкоцити и тромбоцити). Чрез многочислените си ензими черният дроб обезврежда доста отрови от храната и другите питиета, като по този метод защищава тялото ни от нездравословното им деяние. Черният дроб е контейнер за кръв. В него се създават разнообразни белтъци и ензими, играещи съществена роля в кръвосъсирването. В хранителната добавка „ Krilixir Krill Oil ” се съдържа холин, който има съществена роля за регулярната поддръжка на този по този начин жизненоважен за човешкото тяло орган. Приемът на масло от крил има директно и индиректно позитивно въздействие върху процесите на детоксикация.

• Здравето, еластичността и поддържането на гладка кожа: астаксантинът, намиращ се в състава на маслото от крил, е антиоксидант и способства за по-здрава и по-гладка кожа, като я защищава от UV увреждане и понижава стареенето.

• Общ имунитет и битка против вируси и настинки. С регуларната приложимост на хранителната добавка и богатия подбор от потребните субстанции в нея може самоуверено да се твърди, изключително в грипните сезони, че имунитетът може да се увеличи, организмът да се заздрави и настинките все по-трудно да ни застигат.



Антарктическият крил и маслото, получено от него, оферират голям брой изгоди за здравето на човешкия организъм. От поддържане на сърцето и когнитивните процеси до възстановяване на функционалността на черния дроб, маслото от крил би трябвало да се трансформира в известна хранителна добавка за хора, търсещи естествени способи за рационализиране на цялостното си богатство. e другият артикул, клинично изпитан и с потвърдено позитивен резултат върху човешкото тяло. Разбира се, както при всяка добавка, значимо е да се консултирате със здравен експерт, преди да включите масло от крил в всекидневието си, с цел да сте сигурни, че е уместно за вашите характерни здравни потребности. Със своите впечатляващи свойства маслото от крил продължава да бъде мощно скъпо както от модерната медицина, по този начин и от промишлеността, съсредоточена в здравословния и уелнес метод на живот.

Брандът „ KRILIXIR ” са основани от компанията „ Фитофарма ЕООД “, която през годините се потвърждава като водещ водач в региона на здравословните добавки и производството на меки желатинови хапове. Компанията се стреми към нововъведения и внимание към потребителските потребности и за производството на своите артикули употребява най-качествените съставки, а прозрачността при производството е поръчител за качество и доверие на българския пазар. Освен Krilixir Krill Oil, KRILIXIR разкрива серия от артикули с неповторими формули, подобаващи за всеки сезон, режим и въодушевление и основани на главната съставна част – масло от крил. Сред богатия подбор са „ Krilixir Shield ” – есенциалната добавка за здрав, мощен и резистентен имунитет; „ Krilixir Fit ” – довереният сътрудник за крепко тяло и бърз метаболизъм; „ Krilixir Hepalife ” – ключът към здрав черен дроб и „ Krilixir Vision ” – гарантът за ясно зрение без отмалялост. Продуктите действат най-ползотворно за човешкия организъм с струпване, като всеки от тях може да бъде закупен на krilixir.com или в аптечната мрежа в цялата страна. Серията KRILIXIR занапред ще се разпростира с още артикули с друг фокус.

Последвайте канала на

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР