През последните години свикнахме да чуваме как Тейлър Суифт е

...
През последните години свикнахме да чуваме как Тейлър Суифт е
Коментари Харесай

Тейлър Суифт отново чупи рекорди

През последните години свикнахме да чуваме по какъв начин Тейлър Суифт е подобрила този или оня връх. А за нея просто като че ли не е проблем да го прави.
 Тейлър Суифт, идният Red (Taylor’s Version) и репликата на диамантения пръстен от корицата му
Тейлър Суиф знае по какъв начин да завоюва дамите

Освен с музиката си

Феновете ѝ са извънредно доста и чакат с неспокойствие всичко, което 31-годишната изпълнителка пуска на пазара. Същото важи и за албума ѝ Red (Taylor`s Version) , който счупи няколко върха на Spotify.

Според туит в формалния профил на стрийминг платформата в Twitter, Red (Taylor`s Version) е подобрил върха на Spotify за най-стриймван албум, публикуван от жена, за един ден. Суифт е подобрила и върха за най-стриймвана изпълнителка за един ден.

От Spotify не влизат в конкретика и данни, само че не е и нужно, тъй като към този момент сме привикнали Тейлър Суифт да усъвършенства всевъзможни върхове.

We’ll remember this day in history all too well. Congratulations
— Spotify (@Spotify)
От Deadline напомнят, че Red (Taylor`s Version) е в действителност презаписания Red, който беше пуснат през 2012 година Това е вторият презаписан албум за Суифт, откакто през април се появи и Fearless (Taylor`s Version).
 Тейлър Суифт, Fearless, The Beatles и по какъв начин певицата надмина върха на именитата група
Тейлър Суифт би върха на The Beatles

Това не се е случвало през последните 54 години

Преди време изпълнителката се зарече да презапише първите си шест албума като опит да си върне авторските права върху тях след спор със звукозаписната си компания и продуцента Скутър Браун.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР