През последните години се изписа много за връзката на Том

...
През последните години се изписа много за връзката на Том
Коментари Харесай

Зендая стана модна икона, а Тимъти Шаламе я засрами с твърде личен въпрос

През последните години се изписа доста за връзката на Том Холанд и Зендая. Двамата снимаха филми дружно, папараци ги снимаха да се целуват, двамата са разгласили общи фотоси в профилите си онлайн, само че... към момента няма удостоверение (официално) за тяхната връзка.

Виж още: " Феновете на илюминатите ще харесат това ": Megan Thee Stallion се преобрази на дявол в прашки 

Най-близкото нещо до такова удостоверение беше видео на BuzzFeed, в което Зендая и артистът Тимъти Шаламе, с който са звезди в новия " Дюн ", трябваше да дават отговор на въпроси, само че за другия. Така Тимъти отговори по кое време е рожденият ден на Зендая, какво е презимето ѝ и коя е обичаната ѝ нездравословна храна. 

Виж още: Скандално: Майли Сайръс с неприлични фотоси за списание! Певицата разкри освен душата си 

Е, на идващия въпрос Тимъти трябваше да отговори по коя звезда си пада Зендая. " Лесно е, Том Холанд ", сподели той, а Зендая стартира да се смее. И по този начин това беше най-близкото до удостоверение на връзката на двамата артисти.

Иначе за самата Зендая стана ясно, че напълно скоро ще стане притежател на премия от Съвета на стилните дизайнери в Съединени американски щати. Става въпрос за купата " фешън икона ". 

Изображение: https://www.instagram.com/zendaya/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР