През последните години ремонтите в София предизвикаха вълна от възмущение

...
През последните години ремонтите в София предизвикаха вълна от възмущение
Коментари Харесай

Кои са ремонтите в София от последните години, които разгневиха столичани

През последните години ремонтите в София провокираха вълна от отвращение и яд в обществените мрежи.

През 2015 година стартира ремонт на най-централния бул. „ Витоша” в София. Стойността му беше 3 милиона лв.. Работата обаче не приключи в период. Резултатът след 2 месеца – счупени и разместени плочки.
5 месеца след ремонта пред НДК: Част от плочките се надигнаха, незабавно ги поправят От компанията реализатор са безапелационни, че ремонтът е първокласен
И различен ремонт провокира дискусия. През 2017 година градинката пред НДК беше ремонтирана за 5 милиона лв.. 5 месеца по-късно се наложи незабавен ремонт, тъй като плочките започнаха да се надигат и чупят.

2017 година беше несполучлива за още един основен ремонт, този път за 7 милиона лв..

Снимка: btvnovinite.bg

Точно два месеца откакто бул. „ Дондуков” беше отворен за придвижване стартира още един ремонт на правата сред улиците „ Бачо Киро” и „ Будапеща”.
По новоремонтирания бул. „ Княз Ал. Дондуков “ още веднъж се появиха недостатъци Санкции за компанията реализатор досега няма
Паветата по централния бул. бяха разместени, тъй като основата не била готова добре.
Снимка: btvnovinite.bg

Преди броени дни отвращение провокира още преди да е приключил и ремонтът по ул. „ Граф Игнатиев”. За него е отделена рекордната сума от 22 милиона лв..
Ремонтът на ул. „ Граф Игнатиев ” разгневи столичани Столичната община и компанията реализатор приканиха за приемливост и дадоха обещание, че столицата ще наподобява по радикално друг метод, откакто цялостният ремонт завърши
Дупки, неравности и кръпки по новата настилка се разкриха след премахването на строителната ограда. Тя беше поставена още веднъж и стартира ремонт на ремонта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР