През последните години, производителите активно внедряват LED в компонентите на

...
През последните години, производителите активно внедряват LED в компонентите на
Коментари Харесай

Kingston Technology показа SSD-диска HyperX Fury RGB с RGB LED подсветка

През последните години, производителите интензивно внедряват LED в съставените елементи на компютърните системи, като да вземем за пример видео-картите, дънните платки и охладителните системи. Компанията Kingston Technology реши да отиде още по-далеч и даде илуминация на новата серия твърдотелни дискове, която получи маркетинговото име Kingston HyperX Fury RGB.

Подсветката вид RGB LED украсява лицевата низина и съставлява две линии светлина, които стоят над светещото лого HyperX. SSD-дискът е изпълнен в 2,5-инчов формат в корпус с дебелина 7 мм. За свързване към системата е очакван SATA-III интерфейса.

Също по този начин върху устройството участва порт micro-USB 2.0 и специфичен кабел, който ще разреши свързването на устройството към конектора USB 2.0 на дънната платка. С помощта на това свързване, потребителите ще могат да ръководят осветлението, което се прави посредством специфичния фирмен инструмент на Kingston. Трябва също да се означи съвместимостта на дисковете Kingston HyperX Fury RGB с функционалностите за синхронизиране ASUS Aura Sync RGB и GIGABYTE RGB Fusion.

Устройствата са основани наизуст чиповете от вида 3D MLC NAND flash и оферират на потребителите скорост за четене и запис на равнище надлежно до 550 и 520 Mb/s. На пазара ще се оферират версии на новите дискове с размери 240, 480 и 960 GВ.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР