През последните години превръщането на различни ванове, бусове и дори

...
През последните години превръщането на различни ванове, бусове и дори
Коментари Харесай

Ентусиасти превърнаха катафалка в кемпер

През последните години превръщането на разнообразни ванове, бусове и даже относително компактни комбита в кемпери доби известност, само че през днешния ден ще ви разкажем за един план, който изненада даже и най-върлите почитатели на тези концепции. Става въпрос за катафалка въз основата на катафалка Cadillac. Проектът е дело на братята Кристофър и Майкъл от Илинойс, които споделят историята на колата пред хората от YouTube канала Barcroft Cars.
`Ентусиасти

Интересното е, че преди да се трансформира в кемпер, катафалката минава през още една трансформация и служи като място на което единият от братята прави татуировки, Въпреки, че колата е изпълнявала тези отговорности, Майкъл предлага да трансфорат Cadillac-ът в нещо, което ще подхожда повече на същността на Кристофър и по този метод се заражда концепцията за кемпер. Принос за това има и известно шоу от края на 60-те години на предишния век в един от епизодите на който се появява спортна кола направена като ковчег.



Братята споделят, че едно от най-трудните неща по време на плана е построяването на високия таван. Майкъл добавя, че основната задача е била да запазят визията на катафалката, само че да я създадат комфортна за двама индивида. Странната визия е непокътната и в интериора, където можем да открием кухня, мивка, тв приемник, диван, който се трансформира в легло, електрическа камина, ледник и други.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР