През последните години компютърните технологии се развиват с невероятна скорост.

...
През последните години компютърните технологии се развиват с невероятна скорост.
Коментари Харесай

Какви са предимствата на компютрите с AMD: висока производителност на достъпна цена

През последните години компютърните технологии се развиват с невероятна скорост. Компаниите оферират богат избор от джаджи и аксесоари. Днес AMD (Advanced Micro Devices) е един от водачите в производството на високопроизводителни процесори и видео карти, които дават отговор на потребностите на геймъри, експерти и елементарни консуматори. В тази публикация ще разкажем за преимуществата на компютрите с AMD процесорите.

Революционни промени в света на настолните процесори

Компанията AMD има забележителен опит в света на компютърните технологии — учредена е през 1969 година В продължение на десетилетия беше допустимо да се следи по какъв начин нейното развиване нараства в геометрична градация. Преди седем години — през 2017 година – компанията пусна процесорите от серията Ryzen. Тази линия безусловно промени света на настолните процесори.

Днес компанията заема водеща позиция в компютърната промишленост и доста компютри работят с нейните чипове и графични карти.

Флагманските процесори Ryzen

Процесорите от серията Ryzen надминаха упованията на потребителите на настолни компютри. В последна сметка те демонстрираха високи механически характерности на умерена цена. Ето за какво са толкоз желани:

Процесорите Ryzen получиха многоядрена продуктивност — това подсигурява висока работливост даже и в най-взискателните приложения; Енергоефективност на процесорите, което е доста значимо и дава опция да се понижи потреблението на сила, без да се жертва производителността; Процесорите Ryzen на конкурентни цени оферират отлична добавена стойност за парите си, която постоянно е по-добра от съперниците чипове на сходни цени.

На кои модели хората обръщат внимание и за какво?

Линията процесори Ryzen от AMD има редица модели, които ще задоволят потребностите на всеки консуматор. Най-често желаните чипове от тази серия са:

Ryzen 3: Идеален за елементарни задачи; Ryzen 5: приблизително равнище, подобаващ за геймъри, които обичат да прекарват времето си в игри; Ryzen 7: високо равнище, съвършен за тези, които основават наличие и работят с мощни графични редактори; Ryzen 9: Създаден за запалянковци. Най-подходящ за професионални приложения и видео игри, основани на рискови спортове.

Графично предимство във видеокартите Radeon

Видеокартите Radeon на AMD се отличават с изключителна продуктивност. Това ги прави подобаващи за геймъри, дизайнери и видео-редактори. Тези видео карти имат следните характерности:

Висока периодичност на фрагментите, която ви разрешава гладко да играете игри и да възпроизвеждате видеоклипове с високо качество. Уникалните механически характерности усъвършенстват образния натурализъм в игрите и приложенията. Видеокартите са усъвършенствани за работа във виртуална действителност.

Компанията AMD не възнамерява да забавя развиването си и към този момент разгласи няколко вълнуващи разработки, които сигурно ще заинтересуват потребителите. Да, чака се да се усили наличието в центровете за данни, както и да се усъвършенства енергийната продуктивност и успеваемост.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР