През последните години Александра Петканова успя да се превърне в

...
През последните години Александра Петканова успя да се превърне в
Коментари Харесай

Алекс Петканова разкри нещо неподозирано за себе си

През последните години Александра Петканова съумя да се трансформира в едно от най-разпознаваемите и коментирани лица в България. Жена, която несъмнено обича вниманието и знае по какъв начин да го употребява в своя изгода. Алекс не се тормози да опитва, предизвика и провокира себе си. И в случай че си мислите, че я познавате поради всичките ѝ участия и постове в обществените мрежи, бъдете сигурни, че тя може да ви изненада. Красавицата с чаровна усмивка има вяра, че всеки е изначално добър. Затова и нейният свят е " слънце, динамичност, страсти, въображение, обич, усмивка и щипка риск ". И защото остават броени дни до финала на " Гласът на България ", където тя е V-репортер, взехме решение да си поговорим с нея за шоуто и коя в действителност е Алекс.

В момента ти си една от най-известните дами в България, обликът ти е по малкия екран, в списанията, в обществените мрежи... Но коя е Алекс, когато не е под светлините на прожекторите? Какво хората не знаят за теб?

Отстрани видяно, когато човек реализира триумфи в живота си, наподобява, че това се случва с лекост, само че в действителност истината е, че зад всичко стои доста труд, огромна дисципина и огромни старания. А постоянно и аз имам своите несигурности, като всеки човек. Понякога ме е боязън дали ще се оправя със дилемите задоволително добре, дали съм добра майка в същото време, дали съм добра брачна половинка... Като всеки един естествен човек и аз имам моменти на съмнение и неустановеност и знам, че това са естествени съпътстващи неща, когато човек е насочен към развиване.

Тази година ти си водеща на цифровото наличие в " Гласът на България ". Как се чувстваш в тази роля?

За втора поредна година съм в тази роля - ролята на V-репортер в шоуто, който е водещ на цифровата графа " Гласът зад кадър ". И да ви призная, стартирам да се усещам доста удобно в нея. Зареждам се от страстта, която виждам на сцената и зад нея. Зареждам се от хората, от екипа, от участниците, от страхотните треньори. Всичко е толкоз динамично по време на фотосите и е цялостно с положителни страсти, че напряко не разбираш по кое време е минал денят.

Имаш ли си любимци от участниците?

Да, имам, само че няма да го издам! Жена е и ѝ притискам палци да стане идващият " Глас на България "!

Каква музика слушаш и обичаш ли да пееш?

Слушам доста българска музика, а от задграничните повече ми подхожда поп музиката. Най-често чувам радио в колата, тъй като огромна част от всекидневието си извозвам в нея.

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР