„През последните две години сме свидетели на словесна атака срещу

...
„През последните две години сме свидетели на словесна атака срещу
Коментари Харесай

Политолог: Съмненията са, че Божков беше пуснат да се разходи до Дубай, защото у нас щеше да е много неудобен свидетел

„ През последните две години сме очевидци на словесна офанзива против прокуратурата. Очакването беше, че сега, в който ръководещите влязат във властта, ще се подхващат някакви дейности “, разяснява политологът проф. Румяна Коларова в „ Тази заран “.

„ Нямам поради единствено последните 100 дни, само че и двете служебни държавни управления. Това, което се чака, е, че тези политици ще имат някакви съответни дейности, свързани с прокуратурата “, добави тя.

По думите ѝ всичко е на равнище словесна офанзива.

„ Стигаме до една обстановка на дума против дума, война на институциите, усилване на недоверието както към прокуратурата, по този начин и към държавното управление “, уточни проф. Коларова.

„ Рейтингът на прокуратурата е доста невисок, за разлика от рейтинга на държавното управление “, означи политологът доцент Петър Чолаков.

„ Атаката на държавното управление не е, тъй като Иван Гешев не им е приветлив, а тъй като е посочил, че не прави своята работа “, сподели той.

„ Иван Гешев пък сподели, че имало война против прокуратурата. Не става въпрос за война, а да се съблюдава законът. Остават подозренията, че има двоен стандарт, остават подозренията, че да вземем за пример Васил Божков беше пуснат да се разноски до Дубай, тъй като тук както желае да свидетелства, увреждайки даже персоналния си интерес, тогава щеше да бъде един доста неуместен очевидец “, разяснява политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР