През последните двадесет години стилистите се надпреварват да обичат Шарън

...
През последните двадесет години стилистите се надпреварват да обичат Шарън
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Купих си рокля от полиестер, гримирах се сама и си направих прическа

През последните двадесет години стилистите се надпреварват да обичат Шарън Стоун. Валентино, Скиапарели, Долче и Габана, Джорджо Армани, Версаче и доста други имаха достойнството да я обхванат със своите творения на интернационалните червени килими. 

Но това не постоянно е било по този начин … през 1992 година никоя фешън къща не желае да подари или даже да даде рокля на заем на изгряващата звезда и то за значим мотив какъвто е церемонията по връчването на премиите Оскар. Това разобличаване направи самата Шарън в подкаста “Маса за двама ", където назова случилото се преди повече от три десетилетия “стилистична покруса ". 

Това станало в годината, в която филмът “Първичен инстинкт " излиза по кината. Стоун не е измежду номинираните, само че е поканена на церемонията. Филмът, който скоро се трансформира в касов шлагер, одеве се е завъртял на огромен екран, а Шарън Стоун към момента е на никому незнайна актриса. Славата идва няколко месеца по-късно, а на идната година тя става част от претендентките за влиятелното отличие. 

По това време обаче Шарън не може да си разреши една от тези фантастични вечерни рокли, с които гостите се фукат по време на холивудската гала. “Никой не искаше да ми даде рокля на заем. Не можех да допускам, а и нямах пари да си купя ", разкрива тя. 

След като получава единствено негативни отговори от огромните дизайнери, Шарън взема решение да вземе нещата в свои ръце. " Купих си рокля от полиестер от Betsey Johnson, това беше най-хубавото, което можех да си разреша. Гримирах се сама и си направих прическа. Мислех, че наподобявам извънредно “, спомня си актрисата. 

“За благополучие, макар че се усещах неловко измежду всички тези звезди с костюми за по 40-50 000 $, откакто влязохме в залата, нещата потеглиха добре. Дадоха ми място на четвъртия ред, което не бе неприятно. И преди всички, когато Антъни Хопкинс ме видя, направи жест, от който разбрах, че той е гледал моя филм. В този миг въздъхнъх с облекчение. Звездната ми кариера публично бе почнала ", разкрива Шарън Стоун, написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР