През последните два месеца Русия вероятно е започнала да изгражда

...
През последните два месеца Русия вероятно е започнала да изгражда
Коментари Харесай

Лондон: Русия изгражда нови военни формирования за да укрепи отбраната си в Украйна

През последните два месеца Русия евентуално е почнала да построява огромни нови формирования, с цел да добави дълбочина към сухопътните си сили. Те включват 25-та общовойскова войска, написа в отчета на разузнаването към английското министерство на защитата, излиза наяве от обява в " Туитър " на английското военно ведомство.

След нахлуването си в Украйна, Русия разположи основно мобилизирани резервисти за попълване на открити към този момент формирования или като част от пехотните полкове за териториална защита.

Рядко се основават нови организации с всички оръжия, като комбинирани оръжейни армии, които са проектирани да бъдат самодостатъчни сили. Изключение от това беше основан през лятото на 2022 година, който като цяло се показа едва. Русия евентуално ще разположи всяка нова групировка като аварийна мощ в Украйна. В по-дългосрочен проект обаче Русия се стреми да укрепи силите си против НАТО.

Без огромна нова вълна от наложителна готовност Русия надали ще откри задоволително нови войски, с цел да обезпечи даже една нова войска.
 Путин отхвърли за готовност, само че призна за дефицит на оръжия
Путин отхвърли за готовност, само че призна за дефицит на оръжия

Той разгласи, че Русия е нараснала производството на съществени оръжия
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР