През последните два месеца акциите на Apple вървят надолу и

...
През последните два месеца акциите на Apple вървят надолу и
Коментари Харесай

Акциите на Apple падат, защото никой не иска нов iPhone

През последните два месеца акциите на Apple вървят надолу и мнозина плануват, че наклонността ще се резервира и в близко бъдеще. Компанията доближи и доста бързо загуби купата на компания, струваща 1 трилион $.

Няколко от сътрудниците, които доставят компанията с елементи и съставни елементи, фрапантно понижиха индустриалните си размери на джаджи за Apple. Чуваме също, че тазгодишните модели по никакъв начин не се продават добре, като се изключи iPhone XR.

Анализаторите разпознават цяла шепа вероятни аргументи за този спад в бизнеса на Apple, като две от тях са в основата на всички полемики.

На първо място е разширяващият се покупателен цикъл при потребителите, които към този момент изчакват много по-дълго отпреди, преди да си купят нов iPhone.

В първите години след излизането на революционния телефон през 2007 година, почитателите на марката сменяха телефона си с нов приблизително на година и половина. Днес към този момент изчакваме приблизително по съвсем три години.

Другата причина за спада в търговията на Apple са по-високите цени на новите модели, които компанията стартира да поставя след iPhone 7. Apple бе една от първите компании, които счупиха бариерата от 1000 $ за цена на нов модел смарт телефон, а това не се понрави на огромна част от потребителите.

Съмняваме се, че актуалните проблеми ще съумеят да нарушат по-нататъшното развиване на колоса, само че сме сигурни, че ще чуваме още за спадове в акциите на компанията и през идните месеци. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР