През последните два дни всички говорят и пишат усилено за

...
През последните два дни всички говорят и пишат усилено за
Коментари Харесай

Apple TV+, цената на стрийминг платформата и кога ще бъде пусната

През последните два дни всички приказват и пишат интензивно за iPhone 11, 11 Pro и Pro Max. Разбира се, новите модели отнесоха и много смешки, единствено часове след представянето си.

На събитието, състояло се в централния офис на Apple в Купертино, Калифорния, изпълнителният шеф на Apple - Тим Кук, даде повече информация и към Apple TV+.

Стрийминг платформата ще проработи на 1 ноември и месечният абонамент ще коства 4.99 $. Ако решим да се абонираме за цяла година и закупим някой от продуктите на Apple (iPhone, iPad и Mac) обаче, абонаментът ни ще бъде безвъзмезден.

Това значи, че Apple TV+ ще бъде по-евтина от Netflix (8.99 долара) и Disney+ (6.99 долара).

Новината за стартирането на стрийминг платформата и цената ѝ пък мигновено повлия на акциите на съперниците, които паднаха с към 2%, написа Yahoo Finance.

Бъдещето наподобява много обещаващо за Apple TV+, имайки поради истинските продукции, които са подготвили. Още със старта на 1 ноември ще бъдат налични цели девет от тях.

Сред тях най-силно усещане вършат See с Джейсън Момоа и The Morning Show с Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР