През последните дни в Северозапада се очертава тенденцията жителите да

...
През последните дни в Северозапада се очертава тенденцията жителите да
Коментари Харесай

Засукани врачанки решиха да поклюкарстват, докато хапват еклери, но щяха да повърнат щом ги видяха

През последните дни в Северозапада се обрисува наклонността жителите да хвърлят парите си за мухлясали храни. След като мъж от Лом си купи хамбургер с хлебарка, в този момент млада жена си е закупила сладкиши от хранителен магазин, намиращ се против Енергото във Враца, но…с плесен.
На бдителната врачанка й направило усещане, че сладкишите се мъдрят на рафта, а не в хладилника, където би трябвало да им е мястото, защото съдържат крем. Тя категорично попитала продавачката дали са годни за консумация, защото й трябват за почерпка, на което й отвърнали, че са чудесни.
Жената се срещнала с другарка и с огромен възторг понечили да похапнат от другояче добре изглеждащите на външен тип сладкиши. Още в първия миг обаче им призляло, защото неотложно усетили усет на плесен. Когато разчупили останалите еклери, в тях имало мухъл тук-там достигаща половин сантиметър.

Фирмата производител на еклерите с бонус е софийската „ Ефротем “. Най-интересното обаче е, че срокът на валидност на еклерите изтича на 19 март, а те са купени още на 13 март.

„ Изключително съм възмутена и от компанията производител, и от търговеца. Подиграват се всекидневно с нас. Почти всички деца от близкото учебно заведение „ Софроний Врачански “ пазарят от този магазин. Трябва ли някое да се токсини, с цел да бъдат взети ограничения това да не се позволява? “, пита в сигнала врачанката и насочва зов към институциите да си свършат работата.

Източник: BulNews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР