През последните дни в САЩ една от най-актуалните и обсъждани

...
През последните дни в САЩ една от най-актуалните и обсъждани
Коментари Харесай

Шарън Стоун шокиращото разкри, че е загубила девет деца

През последните дни в Съединени американски щати една от най-актуалните и обсъждани тематики е анулацията на конституционното право на аборт за дамите. Междувременно Шарън Стоун направи шокиращо разобличаване за себе си, ненапълно обвързвано със протичащото се в родната ѝ страна.

Като коментар под Instagram обява на списание People тя написа къс текст, в който признава за загубата на девет деца, поради претърпени спонтанни аборти.

" Не е нещо маловажно, нито физически, нито прочувствено, само че все пак се усещаме принудени да го понесем сами и скрито с някакво възприятие за неуспех ", споделя Шарън под поста.

Като още първоначално с прочувствена нотка акцентира, че за дамите няма благоприятни условия свободно да разискват дълбочината на загубата си.
 Снимка 578983
 

" Вместо да получим толкоз нужните ни съчувствие, съпричастност и възобновяване. Женското здраве е ръководено от мъжката идеология, която е станала разхлабена, напряко нехайна и потискаща по принудителен метод ", продължава Шарън.

А признанието на 64-годишната актриса незабавно получава окуражителни мнения.

Сред мненията са, че за сходно персонално разобличаване, се изисква много храброст, изключително за дамите, които са обществени персони. И в това време би трябвало да се цени и насърчава, тъй като други хора могат да се почувстват по-малко самотни и самите те да приказват по-уверено за претърпените спонтанни аборти.

Освен че е известна и приета за една от най-успешните актриси в Холивуд, Шарън Стоун е и горда майка на три деца. Куин Кели, Лейърд Вон и Роан Джоузеф са тримата ѝ осиновени сина, написа People.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР