През последните дни станахме свидетели на поредица от фалшиви новини.

...
През последните дни станахме свидетели на поредица от фалшиви новини.
Коментари Харесай

Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар

През последните дни станахме очевидци на поредност от подправени вести. Желанието на Община Царево е изрично тук да не строи. Това разгласи преди минути на спонтанна конференция кметът на Царево Георги Лапчев, оповестява Флагман.бг.

Той изрично опроверга появилите се информации, че общинският съвет е одобрил Подробен устройствен план за застрояване, наоколо до девствения плаж. Градоначалникът изясни, че решението на локалния парламент е предизвикано от ограничавания достъп  до плажната линия за туристите. 

„ Това решение е от изключителна значимост за Община Царево, защото посредством него се преодолява лимитираният от последните години достъп за жителите и гостите на Общината до плаж " Силистар " от предходния притежател на парцела. Съществуващият достъп до плажа съставлява горски път, неотразен в кадастралната карта, преминаващ през частен парцел ”, изясни Лапчев.

Той е безапелационен, че досега в Община Царево не са постъпвали капиталови планове за строителство на частния терен, който даже не е в непосредствена непосредственост до плажната линия, а на 500 метра от нея.

Градоначалникът разгласи като подправена вест и това, че министър председателят Бойко Борисов е спрял решението на Общински съвет. Той посочи, че през идната седмица то ще бъде разисквано с жителите на специфична кръгла маса.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР