През последните дни сме свидетели на невероятна активност от страна

...
През последните дни сме свидетели на невероятна активност от страна
Коментари Харесай

ПЪРВО В BNЕWS! Има ли партиен чадър от Обединените патриоти за трафик на бежанци?

През последните дни сме очевидци на невероятна интензивност от страна на българската прокуратура. Обществото е заливано за афери със суджуци, лишаване на депутатски имунитети и какво ли още не. Прокуратурата демонстрира обаче необичайно безмълвие по няколко основни въпроса:

Първо, какво става с следствието по градежа на защитното съоръжение( ограда) по южната ни граница? Припомняме, че сигнали за злоупотреби подадоха Велизар Енчев и Елена Йончева.

Второ през последните седмици се следи нараснала интензивност на трафика с мигранти, което проличава точно от сводките на държавните институции.От тях изпъкват два изключително скандални случая. При първия точно Елена Йончева алармира за огромна група мигранти на границата,а при втория е арестувана проведена група на автомагистрала Тракия. Както към този момент осведоми уеб страницата breaking.bg, за главатар на групата се смята човек на вицепремиера Валери Симеонов -Анелия Велева. Велева е особена близка и с други виновни фактори на обединени патриоти,което незабавно повдига въпроса има ли политически чадър върху каналите за трафик на хора.



От фейсбук профила на Велева,се вижда, че е разгласила фотоси точно в граничния регион на Бургаска област. Възможно ли е чужденците да са били приютявани в хотела на В.Симеонов - Козия рог в гр. Малко Търново?

По всичките тези въпроси българската прокуратура я няма. Припомняме,че точно Валери Симеонов убеждаваше обществото за "великата ограда " и какъв брой е сигурна, и по какъв начин не може пиле да прехвръкне през нея. Обществото обаче остава с други усещания и те са, че оградата не е защитно оборудване а по-скоро оборудване за контролиране на каналджийството на мигранти. Основателни са съмненията, че тези канали се управляват от високопоставени политици,заемащи високи постове в изпълнителната власт. По всички тези въпроси прокуратурата комфортно мълчи. Защо?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР