През последните дни се засили интереса на изложителите за участие

...
През последните дни се засили интереса на изложителите за участие
Коментари Харесай

Засилен интерес към изложението Добре дошли

През последните дни се ускори интереса на изложителите за присъединяване в Welcome Fair за посрещане на всички студенти първокурсници в нашия град. Акцентът е подложен върху новите задгранични студенти, а те се усилват всяка образователна година.
Тази есен, в шесте варненски университета (Медицински университет, Икономически университет, Технически университет, Варненски свободен университет, Висше военноморско учебно заведение и Висше учебно заведение по мениджмънт), са постъпили над 2000 младежи от други страни.

Много компании, предлагащи артикули и услуги за този сегмент на пазара, сами потърсиха уредниците от Сдружение " Варна - Европейска младежка столица ", с цел да бъдат показани, с което броя на изложителите към този момент е над 60.

На 7 октомври от 15 часа до 18 часа в Юнашкия салон младежите ще имат опция да научат повече за черноморската столица на България и за всичко, което им е належащо да се усещат добре тук. Ще бъдат показани доста компании, институции, спортни клубове, школи, места за развлечение и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР