През последните дни парламентарната група на ГЕРБ действа като някаква

...
През последните дни парламентарната група на ГЕРБ действа като някаква
Коментари Харесай

Ген. Атанасов за изтеклия скандален запис: Изумен съм как се случи да ни запишат

През последните дни парламентарната група на ГЕРБ работи като някаква диверсионна група, от кое място се доставиха с този запис, по какъв начин ни записаха и в този момент да излизат да разясняват. Изумен съм по какъв начин се случи това нещо, сподели съпредседателят на „ Демократична България “ Атанас Атанасов в предаването „ Лице в лице “ по bTV във връзка изтеклия запис от Народното събрание на съвещание на Демократична България.

„ Направихме съвещание на парламентарната група, с цел да обсъдим това, което се е случило през седмицата, да срещнем сътрудниците с всичко, което касае преговорния развой, да обсъдим рисковете пред основаването на болшинство и държавно управление “, сподели Атанасов.

Той добави, че това, което са обсъждали, е била информация от срещата им през вчерашния ден, от диалозите с другите депутати и по какъв начин ще се развие процесът.

„ Защото „ гафът “ на Народното събрание в огромна част е този, който беше назначен по времето на ГЕРБ. Досега подобен случай не е имало, някой да бъде записан по този метод “, сподели още Атанасов.

" Ние от Демократична България се отнасяме съществено към този развой, държавнически, а не тяснопартийно, тъй като провокациите, рецесиите, в които се намира България, са доста по-големи от разликите, които имаме. Защото на България в идващите месеци й би трябвало парламент “, отбелязва още Атанас Атанасов.

По думите му първият стадий от договарянията приключва през днешния ден:

„ А точно по програмата – тя беше направена сред Политическа партия, Демократична България и Българска социалистическа партия. Там сме разписали за 6-месечен период какви дейности би трябвало да бъдат осъществени. Тя беше предоставени и на Има Такъв Народ. Те са създали своите оферти и в понеделник би трябвало да имаме консолидирана стратегия “, изясни Атанас Атанасов.

След това следва разискване на структури и личен състав на държавното управление, добави той.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР