През последните дни една от най-обсъжданите теми е обирът в

...
През последните дни една от най-обсъжданите теми е обирът в
Коментари Харесай

Рекордьори по обири: 6 пъти обират Коцето, тарашат дома на Лили Иванова докато спи, Мутафова олекна с 60 бона

През последните дни една от най-обсъжданите тематики е обирът в дома на Моника Валериева. Крадци отмъкнаха 92 000 евро, скрити в чекмедже и бижута и часовници за над 400 000 лв..
Рекордьор по брой кражби е фолк артистът Константин. Последният подобен беше шести подред и се случи на именния ден на артиста. „ Обраха ме за следващ път. То не остана у дома за взимане. Радвам се, че най-малко са културни и не разхвърлят доста “, сподели тогава Коцето. Крадците са съумели да присвоят пари, златни бижута и техника от вкъщи му. Крадци вилняха и в дома на Стоянка Мутафова през 2016-а. Докато двете с щерка й Муки са били в Германия, апаши отмъкнали от жилището им 60 000 лв., както и всичкото налично злато.

Крадци влезнали в дома и на Лили Иванова, спускайки се от тавана. Примата открила неналичието на пари и бижута щом се събудила и незабавно алармирала полицията.
Васил Найденов също е ставал жертва на кражби.
Престъпниците, които нахлули в дома му отмъкнали преносим компютър, бижута и парфюми, написа Телеграф.
Сайтът „ Модена тудей “ заяви, че оперната прима Райна Кабаиванска се е дала прошка с бижутата си, които държала в сейф в къщата си в Модена. Певицата отхвърли това да е истина.

Ето и последни статистически данни за престъпността в България
Разкриваемостта на убийствата през предходната година е 95%. Намалява броят на авансово плануваните, което демонстрира, че проведената престъпност към този момент не си взема решение нещата по този метод. Това сподели пред Канал 3 министърът на вътрешните работи Младен Маринов.
Според него по дребните обитаеми места обстановката с битовата престъпност е овладяна и където има закононарушения, те се разкриват бързо. „ Не е в медийния фокус, само че работата не е спряла “, увери министърът.

Попитан дали страната би трябвало да даде пари за общинска полиция, Маринов посочи, че би трябвало да се направи разбор дали да се насочват средства към една такава нова конструкция или към частите на националната полиция. „ Едно звено като жандармерията е доста дейно, няма връзки с локалните хора, добре подготвени са “, сподели министърът.
На въпрос за цената, за която би трябвало да се заплаща на служителите на реда за час нощен труд, Маринов сподели, че един лев е положително начало, в случай че в този момент е 20 стотинки. „ За това ще трябват 25 млн. лв., само че въпросът може да се реши с новия бюджет “, сподели министърът.
Инфо: Хотарена

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР