През последните дни Бела Хадид насърчаваше своите последователи в социалната

...
През последните дни Бела Хадид насърчаваше своите последователи в социалната
Коментари Харесай

Бела Хадид по бански и с коктейл

През последните дни Бела Хадид насърчаваше своите почитатели в обществената мрежа да гласоподават на идните президентски избори.
 Бела Хадид, коронавирусът, Covid-19, маските и полицията в Ню Йорк
Бела Хадид - освен секси, само че и виновна

Коя институция порица моделът

Като прибавим и пандемията, която анулира купищата празненства и сватби в международен мащаб, за момент си помислихме, че няма да забележим секси фотоси от празненство за рождения ѝ ден на 9 октомври.

Но Бела не ни разочарова. По-малката сестра Хадид навърши 24 години и означи уместно порастването си. Тя провежда радостно бягство с частен аероплан за свои другари, с цел да честват дружно специфичния мотив. А посредством изявленията в Instagram тя направи съпричастни към рождения си ден и всичките си фенове в обществената мрежа.

on Oct 8, 2020 at 4:16pm PDT

В първата обява виждаме нея и нейни приятелки на частен аероплан, цялостен с балони. Самата Хадид е заложила на розов потник и панталони с връзки.

" О, боже, усещам се същинска късметлийка ", написа тя. " Обикновено анулирам всевъзможни огромни празненства за рождения си ден, тъй че тази година просто желаех да заведа моите красиви другари на премеждие, на което не могат да откажат. "

on Oct 8, 2020 at 8:05pm PDT

Въпреки, че не разкри местоположението на купона, тя показа още фотоси, на които я виждаме с другарка, и двете са по бански, в компанията на доста коктейли. Публикациите ѝ за рождения ден събраха доста пожелания от нейни фенове и не малко известни другари, като Лени Кравиц, Върджил Абло и сестрите Хаим.

Джиджи Хадид пък поздрави сестра си с сбирка от техни общи фотоси, на които можем да забележим Бела като бебе, а по-късно двете като девойки и по-късно - блестящи супермодели.

on Oct 9, 2020 at 7:32am PDT

Тя добави фотосите с прочувствен пост, в който показва благодарността за това, че е благословена със сестра, която постоянно е зад тила ѝ и ѝ носи най-вкусните лакомства.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР