През последните девет месеца новите около Уил Смит не са

...
През последните девет месеца новите около Уил Смит не са
Коментари Харесай

Когато Уил Смит плаща от собствения си джоб

През последните девет месеца новите към Уил Смит не са доста и най-често името му е обвързвано най-вече със звучния пестник, който удари на Крис Рок по време на Оскарите.
 Уил Смит, Антоан Фукуа, Джорджия, Emancipation и за какво продукцията няма да бъде снимана в щата
Когато Уил Смит се ядоса

Актьорът и Антоан Фукуа са решили да санкционират Джорджия

Е, тези му дейности сигурно ще го преследват още дълго, а и не е ясно дали изобщо в близко бъдеще още веднъж ще има опцията да завоюва най-ценната премия в света на киното. От филмовия откъс и настройките към Emancipation обаче си мислим, че филмът в действителност ще се окаже положително попадение.

В бокс офиса надали, тъй като ще бъде пуснат в лимитиран брой кина в Съединени американски щати, а основно ще се гледа в Apple TV+. Но е реалност, че упованията към Emancipation са високи. И все пак случило се на Оскарите, Антоан Фукуа , който режисира Смит във кино лентата, може да каже за него единствено хубави неща.
 Снимка 595924

В изявление за Vanity Fair режисьорът споделя, че Уил Смит е бил доста доброжелателен към всички на снимачната площадка, като даже го определя като най-милия човек, който е срещал. Фукуа добавя, че за задачите на кино лентата са имали над 300 души, които са били в качеството си на екстра - статисти, които се виждат на заден декор.

И твърди, че Уил Смит се е прегръщал и ръкостискал с всички тези хора, като даже от личния си джоб е плащал в допълнение на тези, които е трябвало да влязат в ролята на мъртъвци в гробове, написа HuffPost. Не единствено тъй като задачата им е била много неприятна за осъществяване, само че и поради високите температури на снимачната площадка, които са правели работата им още по-трудна. 
 Emancipation, Уил Смит, Apple TV+ и цялостен филмов откъс на кино лентата
Уил Смит ще измине сложния път към еманципацията

Пълен филмов откъс на Emancipation

Антоан Фукуа споделя, че Emancipation е доста по-голям от шамара на Оскарите и че тези 400 години на иго също са доста по-големи и значими от случилото се преди девет месеца. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР