През последните десет години 31-годишната Алисия Алмира от Швеция прави

...
През последните десет години 31-годишната Алисия Алмира от Швеция прави
Коментари Харесай

Жената, която десет години следва мечтата си да се превърне в кукла Барби

През последните 10 години 31-годишната Алисия Алмира от Швеция прави всичко допустимо фрапантно да промени външния си тип. За задачата тя прибягва до голям брой процедури като филъри, ботокс, гръдни импланта и ринопластика, за които заплаща повече от 200 000 $. Водена от фантазията си да се трансформира в същинска, тя даже напуща работа като експерт по връзки с обществеността и се мести в Обединеното кралство.
 Как авторитетен инфлуенсър сътвори собствен неестествен клонинг и завоюва хиляди
Как авторитетен инфлуенсър сътвори собствен неестествен клонинг и завоюва хиляди

Изкуственият разсъдък - нашето бъдеще

Оказва се обаче, че пред постигането на сладката визия на обичаната кукла има един значителен проблем - татуировките.

А Алмира ги има изобилие по тялото си, спомен от един по-ранен стадий в живота й. Предишни изображения в обществените медии демонстрират, че тя е имала рисунки на врата, ръцете, гръдната кост, горната част на бедрата и глезените. Иначе казано, съвсем по цялото тяло.

Но това, става известно, не е спънка пред младата жена. От скорошни нейни фотоси в Instagram, се вижда, че татуировките са към този момент изцяло заличени. " Премахнах всичките си татуировки и се оказа, че наподобявам доста по-добре ", написа Алмира. И театралничи в тесни, розови минималистични дрешки, изцяло в стила на куклата Барби.

И въпреки да не излиза наяве дали е махнала професионално си с лазерно лекуване, или е употребила грим, с цел да прикрие мастилото, факт е, че почитателите са останали изумени.

Един споделя, че наподобява " безусловно зашеметяващо ", а различен изцяло поддържа решението ѝ, допълвайки, че в този момент е " същинска принцеса Барби ".

Неотдавна Алмира показа и своите възгледи за феминизма, казвайки, че не е съгласна, че мъжете и дамите би трябвало да са изцяло равни, написа Page Six.

" Вярвам, че ролята на дамата е да угоди на мъжа си и да бъде допустимо най-хубавата, сподели тя за Truly. " Идеалният външен тип, който желая да реализира, е най-пластичният, приказен, прекомерно усъвършенстван, полов. " И прибавя, че от време на време се тормози поради външния си тип и метод на мислене - тъй като е друг от общоприетите, само че е сигурна, че ще остане твърда и ще отстоява себе си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР