През последните 4 години кметът на Враца Калин Каменов полага

...
През последните 4 години кметът на Враца Калин Каменов полага
Коментари Харесай

Шофьори масово паркират колите си в зелени площи във Враца, полицай Пламен Дамянов нехае /снимки/

През последните 4 години кметът на Враца Калин Каменов поставя големи старания за възстановяване на инфраструктурата в града. Асфалтират се улици, ремонтират се тротоари, обособяват се зелени пространства.
За страдание той не среща нужната поддръжка от чиновниците на районното ръководство на полицията при опазване на към този момент построеното. Най-ярките образци в това отношение са многото леки коли, паркирани в градинки и зелени площи. Шофьорите го вършат непрекъснато, защото се усещат безнаказани и това изцяло ги устройва, вместо да платят 50 стотинки за синя зона.
Един от чиновниците на Министерство на вътрешните работи, който би трябвало да следи за спазването на закона, е Пламен Дамянов. Докато през вчерашния ден репортерите на организация BulNews документираха десетки случаи на погрешно паркирани коли, същият служител на реда е бил видян в региона на „ Кауфланд “ да подскача като френско петле пред своя руса колежка.
Свидетели на случката разясняват, че вместо да реализира непрестанен надзор над придвижването в регионалния град, този еднообразен си оползотворява работното време с смешки и закачки. В същото време във Враца, екипът ни снима десетки леки коли, паркирани в зелени площи или на тротоара.
Ще бъде любопитно шефът на полицията Янко Янколов един ден да кара след патрулката на Пламен Дамянов и самичък да откри дали неговият чиновник пълноценно извършва служебните си отговорности. Все отново е хубаво Янколов да вземе в себе си и един блистер валериан, тъй като не се знае знае ли се.
На този стадий няма информация дали потвърденият герой против рушветите Пламен Дамянов през днешния ден е на работа или почива. Всъщност дали се вози с патрулката или спи, резултатът върху контрола над нарушителите е еднакъв. Никакъв!
Попитахме прочут кулинар по какъв начин се подготвят френските петлета. Оказа се, че първо им се откъсват главите, оскубват им се перата и се готвят. Хубаво е служител на реда Пламен Дамянов от Криводол да научи и тази рецепта. Ако среща компликации, може да пита Цецо Благоев…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР