През последните 3 години българинът успя да разшири представата за

...
През последните 3 години българинът успя да разшири представата за
Коментари Харесай

Неда Антонова: През последните 3 години българинът успя да разшири представата за себе си

През последните 3 години българинът съумя да разшири визията за себе си. Случиха се доста неща и доста начесто едно след друго, а това провокира сили, които народът не е допускал, че има. Въпреки това успяхме да се приспособяваме, въпреки това да костваше загуби. Това показа писателката Неда Антонова за " Денят онлайн ".

" Народът ни има съхранен стандарт, че има и неприятни години, все пак нашите предшественици са устояли. Практикуваме един необикновен тип спорт - сами против всичко. Каквото и да се случва, съумяваме да го преодолеем. Когато има бурни политически събития, писателят не трябва да се намесва, а би трябвало да употребява креативния труд като леговище. Това ще го запази от душевен удари, само че и ще резервира неговото време ", показва писателката.

Според нея бурните времена от време на време са удобни за създателя. " Заемайки страна в политиката ти към този момент притежаваш единствено половината от истината ", счита Антонова.

Тя е създател на повече от 20 исторически романа. Кера Тамара и Людмила Живкова преплитат историите си в един от тях. " Паралелите ми са обичан прийом. Тайната ми цел и концепция беше да видя дали ще можем да изличим от съзнанието си контузията от петте века иго посредством любовта. Навсякъде я има, дишаме любовта във въздуха ", сподели още тя.

За Новата година Антонова си пожела повече благосклонност на човек към индивида и повече благосклонност на властта към народа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР