През последните 24 часа инвеститорите изтеглиха около 790 млн. долара

...
През последните 24 часа инвеститорите изтеглиха около 790 млн. долара
Коментари Харесай

През изтеклите 24 часа от Binance са изтеглени криптовалути за $790 милиона

През последните 24 часа вложителите изтеглиха към 790 млн. $ от борсата за криптовалути Binance и нейната дъщерна компания в Съединени американски щати, оповестява изданието Nansen. Това се случва ден, откакто Комисията за скъпи бумаги и тържища на Съединени американски щати (SEC) заведе дело против двете компании. Веднага по-късно Binance записва чист отлив на криптовалути в размер на 778,6 млн. $ в блокчейна на Ethereum, а Binance.US – чист отлив на още 13 млн. $.

Председателят на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) Гари Генслър съобщи, че ръководителят на криптовалутната борса Джао и Binance са взели участие в „ необятна мрежа от измами, спорове на ползи, неразкриване на информация и съзнателно заобикаляне на закона„. Според ведомството Binance скрито е разрешавала на огромните клиенти от Съединени американски щати да търгуват посредством платформата, макар че обществено е оповестила възбрана за осъществяването на транзакции за консуматори от Съединени американски щати. Джао също по този начин скрито е направлявал интервенциите на Binance.US, за която се твърдеше, че е самостоятелна платформа за американските вложители, означи SEC.

Същевременно биткойнът се стабилизира след вчерашния спад от над 5%, който бе най-големият дневен спад на криптовалутата от 19-ти април насам. Сега главната криптовалута се търгува при цена $26 723 за един BTC и се задържа на това равнище през целия борсов ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР