През последните 2 години общината има дейности по установяване на

...
През последните 2 години общината има дейности по установяване на
Коментари Харесай

Бутнаха незаконни постройки на един от най-посещаваните къмпинги ...

„ През последните 2 години общината има действия по определяне на законността на голям брой постройки, които се намират в местността. Имаме процедури в границите на 11 парцела. За част от тях имаме влезнали в действие решения на съда. По предпочитание на притежателя беше стартирано непринудено унищожаване на част от постройките ”, разяснява зам.-кметът по строителство в Община Царево Георги Стоянов. 

 

" Констатираните противозаконни обекти са 154. В това число търговски площи, магазин и ресторант. Днес ще се пристъпи към заповедта за унищожаване на 14 обекта. Това са каравани, в които има построени дървени структури. Проверката е почнала през 2022 година, неведнъж е имало период за непринудено унищожаване. Последното правосъдно решение е от 15 май за 44 обекта ", сподели пред Българска национална телевизия през днешния ден Марин Киров, кмет на Община Царево.

 

„ Чудя се за какво би трябвало да се събаря нещо хубаво. Защо страната не отдаде парцелите чартърен и да влизат едни средства в бюджета ", разяснява посетител на къмпинга.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР