През последните 14 години станахме свидетели на петима министър-председатели, четири

...
През последните 14 години станахме свидетели на петима министър-председатели, четири
Коментари Харесай

Изчезване на торите на следващите общи избори, което се радва на почти всеки читател на Mirror - резултати от анкета

През последните 14 години станахме очевидци на петима министър-председатели, четири надпревари за водачество на торите, два всеобщи референдума за участие в Европейски Съюз и самостоятелност на Шотландия, NHS на точка на изкривяване и безкрайна рецесия на разноските за живот.

„ Надявам се, че консерваторите са изцяло препарирани. Всички можем да забележим бъркотията, която направиха в тази страна “, както в резюме се изрази един четец на Mirror.

Попитахме Бихте ли се радвали да видите торите да бъдат заличени на идващите избори? Свлачище 2055 споделиха „ да “, а единствено 182 споделиха „ не “. Гласуването пристигна на фона на мегапроучване, което твърди, че консерваторите са изправени пред проваляне на изборите, което би ги предиздвикало да изгубят повече от три четвърти от местата си.

Бомбеното изследване измежду 18 000 души предвижда че Риши Сунак ще остане единствено с 80 депутати, което би било най-лошият резултат на партията в историята. Седемнадесет министри от кабинета ще бъдат отстранени с жертви, включите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР