През последните 12 месеца много предприемачи започнаха да използват гостуването

...
През последните 12 месеца много предприемачи започнаха да използват гостуването
Коментари Харесай

Не правете тези 4 грешки при участие в подкаст

През последните 12 месеца доста бизнесмени започнаха да употребяват гостуването на подкасти като своя съществена маркетингова тактика. Оказва се обаче, че за мнозина тази тактика не работи толкоз добре, колкото се надяват. И по този начин, може ли присъединяване в подкаст да усили продажбите ви? Да, само че би трябвало да избягвате някои постоянно срещани пропуски, с цел да накарате подкаст гостуването да работи за вас. Ето някои от най-хубавите трикове, които научих през шестгодишния си опит в привличането на бизнесмени в подкасти, написа Наташа Зо в публикация за Entrepreneur.

Например, прибавя създателят на публикацията, един от моите клиенти запълни своите уелнес коучинг сесии от висок клас малко откакто се появи в поредност от изявленията. Когато бяха запитани, 60% от купувачите на тези негови услуги съобщиха, че за първи път са чули за услугите му в подкаст.

Как е постигнал тези резултати? Като за начало той взе участие в към 20 до 30 подкаста през тази година. Стратегията му беше да показа историята зад това по какъв начин е измислил неповторимия способ, на който в този момент учи своите клиенти. Във всички тези подкасти той е популяризирал седмичния си уебинар онлайн (подсказка: проектирането на верния апел за деяние е 70% от успеха). Оттам посетителите на неговия уебинар се записват за неговия имейл бюлетин и в последна сметка купуват образования от него. Но това не е единственият случай.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР