През последните 10, че и повече години сме свикнали да

...
През последните 10, че и повече години сме свикнали да
Коментари Харесай

Леброн Джеймс превъртя играта

През последните 10, че и повече години сме привикнали да виждаме името на Леброн Джеймс измежду най-високоплатените спортисти в света. Това не е изненада, а си е напряко наложително.
 Лео Меси, Леброн Джеймс, Кристиано Роналдо, класацията на списание Forbes и кои са най-високоплатените спортисти за 2022 година
Кой печели най-вече в спорта

Най-високоплатените спортисти за 2022 година

Макар да е към този момент на 37 години и кариерата му да е към края си, Краля остава на високо равнище в игрови проект. Остава и все по този начин гладен за триумфи. Доказателството е новият му контракт с Лос Анджелис Лейкърс. От Deadline разбираме, че баскетболистът е удължил контракта си с клуба за период от две години.

Това значи, че Джеймс ще бъде част от NBA най-малко още два сезона, в случай че всичко в здравословен проект за него също е наред. Не можем да кажем, че не го чакахме, тъй като преди време Краля беше декларирал, че желае да остане задоволително дълго в лигата, с цел да играе дружно със сина си Брони.
 Снимка 584518

И най-малко все още прави всичко допустимо, с цел да го реализира. А и това ще е исторически миг за NBA, тъй като досега не се е случвало татко и наследник да са в лигата едновременно.
 Леброн Джеймс, синът му Брони и на какво е подготвен Краля, с цел да играе със сина си в NBA
На какво е подготвен Леброн Джеймс, с цел да играе със сина си

Мечтата на всеки татко

От Ейдриан Вожнаровски от ESPN пък разбираме, че цената на новия контракт на Леброн Джеймс за тези две години е общо 97.1 милиона $. През сезон 2024-2025 пък ще има опцията да избере къде да продължи кариерата си.

BREAKING: Los Angeles Lakers star LeBron James has agreed on a two-year, $97.1 million contract extension – including a player option for the 2024-2025 season, CEO Rich Paul tells ESPN. James had been entering final year of deal worth $44.5M.
— Adrian Wojnarowski
Оказва се, че Джеймс по този метод се трансформира в баскетболиста, който е спечелил най-вече пари от NBA в кариерата си - 532 милиона $, изпреварвайки Кевин Дюрант по този индикатор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР