През последната седмица съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет

...
През последната седмица съпругата на Уил Смит - Джейда Пинкет
Коментари Харесай

На чия страна са децата на Уил и Джейда Пинкет Смит след разкритията на майка им

През последната седмица брачната половинка на Уил Смит - Джейда Пинкет Смит реши да бъде мъчително откровена за живота и фамилията си. Днес, 17 октомври, излиза биографичната ѝ книга Worthy, само че още преди нейната поява Джейда даде няколко изявленията, в които разкри неподозирани секрети от персоналния си живот.
 Джейда Пинкет Смит и Уил Смит - разграничени, само че не и разведени
Защо Уил Смит и брачната половинка му са разграничени, само че не и разведени

Актрисата смъква картите на маса

Като обстоятелството, че през последните седем години с Уил Смит са били разграничени, въпреки и да не са се развели. Уил Смит разяснява признанията на жена си с думите, че книгата " някак си го е събудила " и че осъзнава, че Джейда е " по-издръжлива, интелигентна и състрадателна, в сравнение с той е разбирал ".

" Когато сте били с някого повече от половината от живота си, настава нещо като прочувствена слепота и прекомерно елементарно може да загубите чувствителността си към неговите скрити нюанси и фини хубости ", сподели още Смит.

Междувременно стана ясно и по какъв начин одобряват протичащото се децата на актьорите. Според източник, който приказва с Entertainment Tonight, Уилоу и Джейдън " се усещат зле за татко си с всички скорошни заглавия за техните родители ", като прибавя, че и двете деца на Смит желаят " някои от персоналните въпроси на фамилията им да останат персонални ", въпреки да усещат известно облекчение, че истината въпреки всичко е разкрита.
 Снимка 568489

Daily Mail написа, че Уилоу и Джейдън са се чувствали извънредно " неловко ", когато е трябвало да заобикалят въпроси за положението на връзките на родителите си през годините. Въпреки възприятието си на облекчение, че истината най-сетне стана публично притежание, двамата обаче се тормозят, че като че ли новината " не оказва помощ " на звездата от " Мъже в черно " в личното му пътешестване.

" Те знаят, че той е претърпял доста в последно време и това не оказва помощ ", разкрива още източникът пред Entertainment Tonight. Въпреки общественото откриване на фамилната драма на фамилията, артистът от " Аз съм легенда " към момента се твърди, че " обича Джейда ".
 Уил Смит след шокиращите самопризнания на Джейда Пинкет Смит
Уил Смит след шокиращите самопризнания на Джейда Пинкет Смит

Ето го и първия коментар на артиста

Същият източник прибавя, че " той постоянно я е пазил и постоянно ще го прави ". Тази поддръжка обаче не значи, че звездата от " Лоши момчета " не обръща внимание на личните си потребности. " Той се пробва да бъде подкрепящ, като в същото време обаче гледа се грижи и за себе си. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР