През почивните дни всички ние обичаме да се наслаждаваме на

...
През почивните дни всички ние обичаме да се наслаждаваме на
Коментари Харесай

Ще си оближете пръстите с тази закуска, вижте РЕЦЕПТАТА

През почивните дни всички ние обичаме да се любуваме на закуските вкъщи. Няма по-хубаво от това да усетим аромата на преди малко изпържена или изпечена вкусотия, сервирана на трапезата.
Малцина домакини се заемат с приготвянето на комплицирани тутманици и баници, отнемащи прекомерно доста време. Те избират да се забавляват със фамилиите си, вместо да стоят часове наред в кухнята и да готвят.

Днес ще споделим пред вас рецептата за една божествено вкусна закуска, която се подготвя с най-малко старания и е подготвена за нула време.
 
Ето и какви артикули се употребяват при изработката й:

• кисело мляко - 1/2 буркан;

• сода за самун - 1 л (в млякото);

• яйца - 1 бр.;

• брашно - колкото поеме.
   
Начин на подготвяне:

Няма нищо комплицирано в приготвянето на закуската. От всички артикули се оформя тесто за питка, което се оставя да втаса. Когато това се случи, тестото се разточва на кори и от него се изрязват ромбоиди или други занимателни форми на животни.

Пържат се в нагорещено олио и се поръсват щедро с пудра захар. Не сте предполагали, че нещо толкоз елементарно може да ви впечатли с усета си, само че е реалност. Задължително пробвайте тази закуска. Вкусът й е великолепен, предлагат от actualno.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР