През почивните дни служители на Второ РУ, Пето РУ и

...
През почивните дни служители на Второ РУ, Пето РУ и
Коментари Харесай

Деметима задържани във Варненско през уикенда заради шофиране след алкохол или наркотици

През почивните дни чиновници на Второ районно управление (на МВР), Пето районно управление (на МВР) и РУ-Девня са задържали, за период до 24 часа, двама мъже - на 34 и 66 години, както и 50-годишна жена, за шофиране след приложимост на алкохол. Нарушителите били спрени за инспекция и  изпробвани с алкодрегер. Срещу тях са формирани досъдебни производства.
 
В съботния ден във Варна, униформени на Второ районно управление (на МВР) спрели за инспекция два леки автомобила. Последвал дръгтест на водачите -  21 и 23-годишни, който отчел съществуване на опиати - марихуана. Мъжете са отведени в лаборатория за проучване и са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. По случаите са формирани досъдебни производства.

По същото време, в регионалния град, криминалисти от Първо и Второ районно управление (на МВР) спрели за инспекция 21, 23, 42 и 46- годишни мъже, двама от тях -известни на Министерство на вътрешните работи, от които  иззели  марихуана, метамфетамин и хероин - съгласно експертните информации. Те също са арестувани в районните ръководства, а по случаите са  образувани две бързи и две досъдебни производства.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР