През почивните дни певицата Андреа хвърли бомбата, признавайки шокиращи неща

...
През почивните дни певицата Андреа хвърли бомбата, признавайки шокиращи неща
Коментари Харесай

Няма кой да спре свободната Андреа: Певицата вдигна полата си насред централна улица в София

През почивните дни певицата Андреа хвърли бомбата, признавайки шокиращи неща за връзката си с Кубрат Пулев. Във към този момент изтрита обява тя разгласи, че Кобрата ѝ е изневерявал и е приказвал неприятни неща пред техни общи познати за нея - че е на " тежки медикаменти ", че е " болна ", че ще се " самоубие ".

Виж още: Бомба от шокиращи самопризнания на Андреа: Кобрата ѝ изневерил и твърдял, че тя ще се самоубие

Е, връзката им очевидно дефинитивно е в предишното и в случай че би трябвало да перефразираме текст под фотография на Андреа, тя е свободна и светът е неин. 

В три следващи видеа в Instagram Андреа показва разкрепостено държание, като две от тях са по централната столична улица Съборна. Тя е снимана откъм гърба, като певицата употребява това и на едно от клипчетата предизвикателно подвига полата си и се вижда оскъдното ѝ долни дрехи под него.

Виж още: Майката на Сузанита я поддържа обществено и разгласи: Няма по-смела постъпка от нейната!

В друго видео пък Андреа е евентуално в дома си се снима в огледалото, като за задачата е облякла още веднъж провокативно долни дрехи, този път боди.

Коментарите под тези видеа са разнопосочни. Сред тях е и подкрепящата ѝ другарка, Моника Валериева, само че има и не един отрицателен коментар, в който потребителите се показват подозрение във версията на Андреа за изневярата на Кубрат Пулев и показват за по-вероятна причина фриволното държание на певицата. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР