През почивните дни на кортовете на СК “ДЕМА” се проведе

...
През почивните дни на кортовете на СК “ДЕМА” се проведе
Коментари Харесай

Завърши и вторият турнир от Националната тенис верига “17+” за 2019 година

През почивните дни на кортовете на Семеен кодекс “ДЕМА” се организира и вторият шампионат от мощната национална тенис верига “17+”. По традиция надпреварите включват игри поединично и на двойки, като те се организират в два следващи дни, само че този шампионат се изигра единствено в един ден, а форматът беше единствено за дуети.

Мачовете се играха в групи на правилото “всеки против всеки”, като първите две двойки от всяка група излизат на директна елиминация едни против други, като първите от едната група, играят против вторите от другата. Със златните медали се окичиха Владислав Моленда и Руси Гюров. В забавен мач на финала те се оправиха със мощната двойка Петър Трендафилов/Мартин Томов с резултат 5:4 (5), 4:1. По време на всичките мачове Гюров и Моленда демонстрираха доста битка, екипна игра, отлични рефлекси и предпочитание за победа. От 2018 година насам това бе и трети шампионат, който тази двойка печели.

За да стигне до финала двойката Трендафилов/Томов с тайбрек съумя да победи тандема Георги Мирчев/Владислав Каражов със 7:6 (3). В горната част на схемата двойката Гюров/Моленда бе по-убедителна и победи Валентин Иванов и Калин Кънчев с резултат 6:3.

За призьорите домакините бяха организирали стилни купи и предметни награди, а за всеки участник имаше и призове от сътрудниците на лигата - по една изотонична напитка
“4Move” и магнезий 500 от “Doppel Herz”.

Следващият шампионат ще включва мачове на сингъл и двойки, като ще се организира на кортовете на ТК”Хепи Уин” на ст. “Славия” от 31 август до 1 септември.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР