През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се

...
През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се
Коментари Харесай

Етериум до $3,000 през декември – какви са шансовете?

През по-голямата част от ноември цената на Етериум (ETH) се движеше в диапазн, като се колебаеше сред $2,133 до $1,917. Тези ценови равнища бяха тествани два пъти, което демонстрира неустановеност измежду търговците. 

Въпреки това тази фаза на консолидация образува модел, сигнализиращ за евентуално намаляване за ETH.

Наблюдавайки неотдавнашната пазарна интензивност, Етериум се сблъска със съпротивата на равнище $2,133 два пъти по време на тази фаза на консолидация, което подсказва за забележителен напън от страна на продавачите. Тези случаи подчертаха появяването на бичи модел на превръщане, прочут като двойно дъно на дневната графика.

Този модел, който постоянно се следи наоколо до пазарни върхове, допуска понижаване на бичия подтик. Понастоящем ETH се търгува на равнище от $2,150 с лек растеж в границите на деня от 1.5%, като се стреми да се отадалечи от равнището на поддръжка при $1,970.

Пробив под това равнище на поддръжка може да ускори натиска на продажбите, което евентуално може да докара до спад на ETH към диапазона от $1,700, което значи допустима загуба от 12%.

Независимо от това, неотдавнашните отскоци на цената покрай психическото равнище на поддръжка от $2,000 демонстрират интереса на купувачите да противодействат на мечия тренд. Ако този подтик за покупки се резервира, цената на Етериум може да се увеличи, с цел да оспори предходния връх при $2,133 и горната трендлиния на дългогодишния клиновиден модел.

През последните 20 месеца цената на ETH претърпя плитко възобновяване в границите на модел на прогресивен чеп. Исторически видяно, горната граница на тази трендлиния е водила до засилен напън върху предлагането, което е водило до обилни корекции.  

Следователно актуалното възходящо придвижване към тази горна трендлиния изисква финален пробив, с цел да се удостовери бичият тренд. Рали след пробива може да докара до растеж на цените до $3,400.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР