През първия месец на новата година криминалният контингент на територията

...
През първия месец на новата година криминалният контингент на територията
Коментари Харесай

Криминални хроники: 2 убийства, 4 палежа и 9 жестоки побоя само за месец във Врачанско

През първия месец на новата година престъпният контингент на територията на област Враца се е раздвижил доста, научи организация BulNews. Статистиката за месец януари демонстрира, че за интервала на територията на региона са станали 2 убийства, 4 палежа и 9 побоя, при които потърпевшите са с телесни повреди, регистрира на постоянния месечен брифинг на Министерство на вътрешните работи през днешния ден началникът на бранш „ Охранителна полиция “ комисар Атанас Петков.
Справката на полицията демонстрира, че за интервала са регистрирани 350 заявителски материали, до момента в който за декември предходната година са били 254. Регистрираните разкрити закононарушения за месеца са 191 против 195 за декември, като откритите причинители са 75.
През януари са регистрирани 78 закононарушения срещу собствеността, 3 грабежа, 51 обири, 14 закононарушения, свързани с заличаване на имущество, 6 измами и едно посягане над МПС. За месеца са открити и 11 закононарушения свързани с опиати. През януари има и 5 регистрирани хулиганства.
По линия на противопоставяне на контрабандата на акцизни артикули през януари са открити 114 кг тютюн и 2 100 къса цигари и 300 л. алкохол без български акцизен бандерол.
За месеца на територията на област Враца са извършени редица профилирани акции, при които са тествани 742 лица и 528 автомобила. Установени са 143 административни нарушавания, за които са формирани 60 акта, 83 фиша, разкрити са и 6 закононарушения. В акциите са взели участие 112-ма чиновници на жандармерията и 45 от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР