През първия ден от новата година над България ще бъде

...
През първия ден от новата година над България ще бъде
Коментари Харесай

Слънчево през първия ден от Новата година

През първия ден от новата година над България ще бъде най-вече слънчево. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от западната четвърт. Сравнително топло за интервала с оптимални температури сред 11 и 16 градуса, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла, в София - към 13 градуса.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Почти безшумно време. Максималните температури ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб северен, по високите и открити елементи - сдържан североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11, на 2000 метра - към 5 градуса.

В понеделник времето ще се задържи топло за интервала и най-вече слънчево.

Сутринта тук-там в низините и котловините ще има мъгла или ниска облачност, само че след обяд съвсем на всички места видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира до слънчево. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от запад-югозапад. Минималните температури ще са най-вече сред 0 и 5 градуса, оптималните - сред 11 и 16.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР