През първите 6 месеца на 2020 г. се наблюдава най-ниската

...
През първите 6 месеца на 2020 г. се наблюдава най-ниската
Коментари Харесай

С 30% по-висока смъртност сме имали в 2017 г., защо са си мълчали премиерът и МЗ, питат от АБВ

През първите 6 месеца на 2020 година се следи най-ниската смъртност за интервала 2015 – 2020 година, заяви, представяйки статистически данни. " За последната седмица на октомври 2020 година са умряли 2662 души, до момента в който за втората седмица на януари 2017 година този брой е достигнал 3189 ", уточни той и попита: " Защо януари не сме имали терзания, за какво януари ги нямаше всички тези самодейци в ефира, които да ни плашат с енергичността, с която го вършат в този момент ".
С близо 30% по-висока смъртност сме имали през януари 2017, спрямо октомври 2020 година, посочи Петков. " Тази променчивост и некадърност на Борисов и борисовщината да създадат справедлива оценка задава доста въпроси: Защо тогава са си мълчали и министър-председателят и министъра на опазването на здравето? Защо си е мълчала СЗО? Защо тогава не е имало алармиране на обществеността по казуса, обвързван със смъртността? ", добави той. Петков акцентира, че по цялата серия въпроси " индивидът с шкафчето " и " магистралката ", както назова здравния министър, би трябвало да дадат ясни отговори.
 Румен Петков: Отечеството е в заплаха, АБВ привиква митинг Румен Петков: Отечеството е в заплаха, АБВ привиква митинг
Обезпокоени от хаоса в регламентите, които се пускат от здравното министерство и държавното управление, АБВ привикват протестен протест на 10 ное...
Лидерът на изрази подозрения дали в миналото ще имаме справедлив разбор на аргументите за смъртните случаи и разкритикува продължаващото отчитане на бройки направени проби и умряли от, без диференциация на съпътстващи болести.
Някой ще изясни ли какво вършим с плануваните и отсрочени операции; някой ще излезе ли да каже какъв брой души с инфаркт умряха единствено тъй като не могат да ги одобряват в болница, продължи с въпросите Петков.
Какво стана с PR-акцията в спортната зала на Русе, където бяха извадени доста кревати от военния запас, бяха поставени и беше казано, че при нужда ще бъде превърната в COVID-лечебница и какъв брой ни струваше това наслаждение, попита още водачът на АБВ. Според него, с изключение на PR на военния министър, различен резултат нямаше, а същото беше направено и със зала Арена Армеец. Правим едни неща, за които плащаме ние и след това няма никакво придвижване и самите ние някак услужливо ги изхвърляме от паметта си, разяснява Петков.
Продължава бавенето на легализацията на втория тест, който е в пъти по-евтин от ПСР-теста, уточни още водачът на АБВ и заключи: " Нашето държавно управление продължава да се държи като ръководещо COVID-бизнеса, а не като институция, която би трябвало да води борба с Коронавирус -пандемията ".
 АБВ с митинг „ Неадекватните ограничения против COVID-19 убиват “ АБВ с митинг „ Неадекватните ограничения против COVID-19 убиват “
АБВ събра жители на митинг-протест пред Министерството на здравеопазването. Събитието под наслов „ Неадекватните ограничения против COV...
" Здравният министър се колебае като магистралка – ще си вземем 13 – 14 милиона ", разяснява Петков тематиката за и отвърна: " С какви пари и по какъв начин се подсигурява тяхната успеваемост, по какъв начин се подсигурява, че ще дават отговор на ползите и здравето на българските жители ". Лидерът на АБВ е безапелационен, че " министър-председателят и тази магистралка Ангелов ", които оповестиха, че ние влагаме във имунизацията, би трябвало ясно да отговорят какви средства къде сме вложили и кои са имунизациите, върху които се концентрираме предпочитано, кои са имунизациите, които ще обслужат по най-хубавия метод българските жители, както и до каква степен и по какъв начин са завършили тестванията на другите ваксини, с цел да може инвестицията да е оправдана. " Да се каже ясно – влагаме с решение на българското държавно управление, влагаме по този метод, решили сме да се закупят толкоз ваксини ", упорства Петков. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР