През първите 4 дена за клиентите са подготвени специални оферти

...
През първите 4 дена за клиентите са подготвени специални оферти
Коментари Харесай

eMAG с нов шоурум в София

През първите 4 дни за клиентите са готови специфични предложения 450 кв.м. комерсиална повърхност с изложени 800 продукта от разнородни категории Компанията продължава да уголемява вложенията си в България На 21 октомври (четвъртък) в 10 ч. сутринта вторият шоурум на eMAG в София ще посрещне своите клиенти в Paradise Center, равнище -1. Платформата за електронна търговия продължава да уголемява активността си в България, въвеждайки т.нар омниканален метод – предоставяйки онлайн канал за извършване на покупки непосредствено през уеб страницата или приложението си, както и опция за приемане и обзор на продуктите в шоурум, а с това и доста спомагателни преимущества за клиентите.

Новият шоурум се намира в столичния Paradise Center на бул. „ Черни връх “ № 100, равнище -1. Той има 450 кв.м. комерсиална повърхност и ще бъде отворен всеки ден от седмицата сред 10 и 22 ч. при всички нужни ограничения за сигурност. Клиентите ще могат да прегледат, избират и получат на място от складова наличност от 4000 продукта от разнородни категории като телефони, преносими компютри, таблети, аксесоари, периферни устройства, уреди за персонална грижа, дребни домашен електроуреди и други Има и опция да се вършат поръчки на определени продукти от уеб страницата на търговеца или мобилното му приложение, с безплатна доставка до шоурума, a наличните на място продукти могат да се резервират и да се вземат от там още същия ден, спестявайки време за доставка. Физическите местоположения на eMAG улесняват и връщането на артикули, като в тях могат да се получават и съвещания. В шоурумовете на платформата за електронна търговия се оферират и варианти за потребителски заеми.

По отношение на цените през първите 4 дни след откриването, от 21 до 24 октомври, ще има извънредни оферти – над 50 продукта от известни категории на специфични цени*, важащи единствено за новия шоурум в Paradise Center . През останалото време, с изключение на в случаите на специфични промоции, цената на продуктите към крайния консуматор ще е идентична, без значение от кое място поръчва – от у дома, от офиса, от плажа или от шоурума. За първите 4 дни от отварянето на шоурума има и друго особено предложение – покупки на стойност над 199 лева да бъдат взети на погашение без оскъпяване за 12 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг и BNP Paribas.

Шоурумът в Paradise Center е вторият подобен обект на eMAG в България след този в Сердика Център, който стартира да работи предходната година и към този момент е добре позната дестинация за доста от клиентите на платформата за електронна търговия. В него регулярно се организират специфични промоционални акции, а предишния месец при огромен триумф мина самодейност за преработване на остарели уреди.

„ Щастливи сме да посрещнем нашите клиенти във втория ни шоурум в София – съвременно пространство, където те могат да се възползват от редица преимущества при извършване на покупки и да открият най-актуалните артикули в разнообразни категории. Успехът – и актуалният, и бъдещият, е функционалност на опита, напъните и вложенията на eMAG. Това е нашата формула за водачество в бранша, като клиентът постоянно е в центъра на вниманието ни ”, споделя Силвиу Гугуи, шеф на eMAG България.

eMAG предлага на клиентите в новия им шоурум да съблюдават отдалеченост и предизвиква безкасовите заплащания за несъмнено и безвредно шопинг преживяване.

 

*Количествата на продуктите на специфични предложения, предопределени за откриването на шоурума са лимитирани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР